Top Social

spa time

August 12, 2015






Visited a spa that just opened here in Pärnu. Sorry that some of the pictures are blurry but it was hot in there and they are taken with my phone :( 
But, the spa itself is great! It is big enough and it does not have one of these most boring "just swim like a pro athlete" pools, that makes you feel guilty, looking at other people while they work their ass, but you actually just came to relax and sit there. :)
The design is great and unusual, it has like 4 different saunas and an open terrace also.
Worth a visit! 

Käisin uues spa-s, mis asub Pärnus, Viikingiga ühes majas. Enda arvates käisin Viikingi spa-s, aga ei ole kindel :D Sissepääs on külje pealt, Katlamaja poolt, mitte peaauksest. Sorry, et pildid on veidi udused, kuid seal oli väga soe ja pildid on tehtud telefoniga. :(
Spa oli vägagi super! Minule väga meeldis, see on piisavalt suur ja mitte nii, et anmuse ruumist võtab ära see tüüpiline 25- meetrine bassein, kus sa pead selleks, et mitte ette jääda, rabama nagu mingi profisportlane. Samas aga, kui sa seal ei uju, siis paneb see sind ennast nõmedalt tundma kui sa vaatad neid, kes rabavad täiega ujuda, samas aga tulid sina sinna lihtsalt mõnulema ja lõõgastuma. :)
Disain on õlimalt äge ja kindlasti ebatavaline, iga nurga taga oli erinev saun, kokku oli neid umbes 4 või rohkem. Lisaks on teisel korrusel veel terrass ning on olemas ka sisebaar.
Kindlasti väärt külastamist! 

xo
Julianna

Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature