Top Social

KYLIE LIP KIT

February 19, 2016





 Heeeei! Täna sain lõpuks kätte Kylie Lip Kit-i tellimuse. Tahtsin algeslt osta kaks tooni, kuid nii kuin sain asjad oma korvi ja thtsin hakata maksma, kirjutas kohe, et KoKo K on välja müüdud, sama juhtus ka Dolce K-ga. Lõpuks kartsin, et ei saa ka True Brown K-d ja leppisin ainult sellega. Kohe tulid kõik kinnitusmeilid ja tund hiljem tuli meil, et minu pakk on juba saadetud. Pakk tuli täpselt õigel ajal, tellisin 6. veebruaril ja 19. sain kätte. 
Arvasin, et huulepulk on väga üle hype-itud ja lihtsalt kiidetakse sellepärast, et see on ju Kylie Jenneri enda tehtud huulepulk. Aga olin täiega valel arvamusel. See on lihtsalt mega huulepulk, mis on täiega väärt oma raha. Katvus on super ja püsivus ka, peale läheb nagu tavaline vedel huuleläige, kuid kuivab täiesti matiks ja liikumatuks. Huultel ei tunne mitte midagi ja huulepulk püsib liikumatult peal. Kindlasti tellin veel ühe heledama tooni igapäevaseks kasutamiseks.
Heeeey! Today I got my Kylie Lip Kit order. I wanted to order two shades, but as I got my lipsticks in the basket and wanted to pay it told me that one of them was sold out. That happened with KoKo K and Dolce K. I decided to stick with just True Brown K to at least get one of them. I got all the confirmation e-mails and an hour later I got a mail that my order was already shipped. I ordered on 6th of February and I got it today on the 19th.
At first I thought that this lipstick is just over-hyped and has good feedback just because it was made by the Kylie Jenner herself. But I was totally wrong. It is one of the best lipsticks that I have ever tried, that is totally worth the money. The coverage is perfect it stays on and it glides on like a regular lipgloss, that dies totally matte. You do not feel anything on your lips and it stays on like I do not know what. I will definitely purchase one more shade for more everyday use.






xo
Julianna
6 comments on "KYLIE LIP KIT"
  1. Vau, huulevärvi toon sobib imeliselt su silmavärviga. :)

    ReplyDelete
  2. wooow, väga tuus! sama mõte tekkis just nagu Jaanika ütles - see justkui sulab su silmadega kokku. väga lahe! arvasin sama, et see nii üle hypetud asi, aga lahe on kuulda, et tegelikkuses on ka hea! :) kahju et mulle värvitud huuled ei sobi, niu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoopis muu on ikka ise toodet testida! Ja kindlasti leidub mõni toon, mis ka sinule sobib! ;)

      Delete
  3. Milline on toote hind ja saatmiskulu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huuleläige ise maksab $29, Soome oli postikulu $14,95, plus kune see tuli Ameerikast siis pidin mingit tollimaksu maksma mis oli 8€ :D

      Delete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature