Top Social

STRIPES AND GOLD

July 17, 2016




Heeei! Kiire mida-ma-kannan postitus. Tegelikult ei olnudki nii palav, kuid ikka tahtsin oma uued Levi`s shortsid juba jalga tõmmata ja viskasin peale triiksärgi ning minu arvates näeb päris cool välja. Minu arvates äge kooslus ja muudab shortsid sobivaks riideesemeks ka igapäeva ellu, mitte ainult puhkusele või randa. Peale viskasin halli vesti, mis katab ära vahel välja piiluva tagumise otsa, sest siiski pidin linnas natuke tööasju ajama :) 
Millega Sina oma lühikesi pükse kannad? :)

särk- H&M, Levis shortsid- imso.com, vest- Pull&Bear, Adidas tossud- caliroots.com

Heeey! A quick what-I-am-wearing post. It was not actually that warm but I really wanted to slide on these Levis shorts and so I threw on this striped shirt and I thin it looks pretty cool. It make these shorts fit in to this everyday look not only appropriate for the beach or vacation. Also I put on this long vest, because it adds some length and hides the bum that sometimes wants to slide out of these shorts, after all, I had some errands to run in the city :)
How do You style your denim shorts? :)

shirt- H&M, levis shorts- imso.com, vest- Pull&Bear, Adidas sneakers- caliroots.com
4 comments on "STRIPES AND GOLD"
  1. Replies
    1. Suur aitäh Sulle! Ise ka väga väga in sellest :)

      Delete
  2. Minu arust on ilus ja tagasihoidlik look . Ja mulle meeldivad päikseprillid.Aga kus päikseprillid ostetud? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänud! Päiksekad on ostetud Taist, kuid kindlasti leiab neid ka eBayst, lehelt choies.com ja ka netipoes misspap.co.uk peaksid nad olemas olema, tšeki sinna! ;) Minul on päikseprillide teemaline postitus siin:
      https://itsjuliannastime.blogspot.fi/2016/04/summer-lovin.html

      Delete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature