Top Social

Maybelline Instant Anti-Age Eye Eraser

September 02, 2017

Maybelline Instant Anti-Age peitekreem- olen seda kindlasti juba üle poole aasta kasutanud ja alguses ei suutnud ma seda mitte kusagilt leida.  Lõpuks minu parim sõbranna tõi mulle selle Londonist, kuid praeguseks on see ammu ära kasutatud. Kõik järgmised on toodud Saksamaalt ja selle pärast on pildi peal ka natuke imeliku arusaamatu tekstiga toode :)
Aga, see toad on nags must-have, youtube-i maastik on juba pikka aega rääkinud sellest ja kui sain seda ise proovida siis sain aru ka miks. 
See on nii odav- Saksamaalt saab selle vist 6-7euroga.
See on unikaalse aplikaatoriga- sellel ei ole tüüpilist peitekreemi-huuleläike-tüüpilist aplikaatorit, vaid selle otsas on selline suur ümar svamm ja toote kogust saab mõnusalt kontrollida- selleks et midagi välja saada peab seda ülemist punast osa keerama.
Minu jaoks on see päris hea tooniga- see sobib hästi silmaaluste katmiseks ja, kuid tänu sellele et sellel on küllaltki suur aplikaator saab sellega katta ka kogu näo (katta probleemsed alad ja hajutada). Või siis noh kasutada seda sellistel "ei mingit suurt meiki" päevadel. See istub igasugusel jumestkreemil ülihästi ja annab ennast kiirelt hajutada ja sulab ilusti nahaga ühte.

Maybelline Instant-Age concealer is a really great product. I had some trouble finding it- but it was worth it. The price point is great and it is special because it does not have this typical doe-foot applicator- it has a round sponge on top of it and you can control the amount of the product because for it to appear you need to twist the red thing just under the sponge.
The shade is also perfect for me- it is bright enough to conceal under my eyes ( I use a slightly darker foundation) and also for all over my face, when I just want to conceal some spots, if you know, I am going for that " no-makeup look".
2 comments on "Maybelline Instant Anti-Age Eye Eraser"
  1. Tlnas leidsin selle täna isegi Stockmannist. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuhuuu, leidsin selle nüüd ka Helsinki Stockmannist! :)

      Delete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature