Top Social

BOMBER FEVER

April 04, 2016









Heeei! Laupäevased pildid ongi üleval! Ilm oli imeline ja otsustasin midagi mugavat, kuid samas stiilsest selga ajada ja sellega ma välja tulingi :) Müts on ostetud juba hiljem linnas, kuid minu arvates lõpetas see look-i täiega hästi. Muide, otsin ilusaid ja "kvaliteetsemaid" legginseid, mis ei paistaks iga liigutuse peale läbi ja istuksid mugavalt. Oskate kuidagi aidata?

bomber- Topshop, särk- H&M, legginsid- Primark, dresspiluus- Misspap, nokamüts- H&M

Heey! Here are the pictures from my Saturday outfit! The weather was great and I decided to wear something comfy and stylish and this is what I came up with. The cap I bought already in the city, I just could not leave it, it is suede and in my opinion it finishes off the look perfectly. By the way, I am looking for a perfect pair of leggings, have you got any ideas where can I get them from?

bomber- Topshop, shirt- H&M, leggings- Primark, hoodie- Misspap, cap- H&M


2 comments on "BOMBER FEVER"
  1. H&Mis on sellised paksemad veidi, vist DIVIDED kollektsiooni omad, seestpoolt nagu veitsa sarnast materjali kui osad pusad. Need on mõnusad soojad ka, ja võib rahulikult võimelda ringi, ilma et miski läbi paistaks :D P.S. Megatuus bomber ja seljakott! :)

    ReplyDelete
  2. Such a cool bomber jacket! It suits you so well! x

    http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature