Top Social

PINK WALLS & THIGH-HIGH BOOTS

October 24, 2016









Heeeei! Nädal on taas möödas ja uus käes! Just virisesin, et ilmad nii hallid ja nagu tellitud tuli päike välja. Veetsime päeva linnas mööda Helsinki disaini linnaosa tuulamas ja sõime Suffeli Puffelit ja nautisime päikest. Seljas on mul H&M netipoest leitud kleit, mis on muidu natuke suvisem, kuid kõrge kaelusega pluusiga sobib ideaalselt sügisesse.
Lisaks, lõpuks on NYX nüüd saadaval ka Eestis, täpsemalt aga Tallinna Kaubamajas. Kahjuks ei olnud mul võimalik osaleda poe tutvumisõhtul, kuid sellegipoolest toimetas kuller minuni pakikese, mille sisu näeb peagi ka blogis. Aitäh NYX Baltics! Kindlasti mine sinna uudistama ja toodetega tutvuma! Lisaks avab NYX täna oma leti ka Helsinki   Stockmannis.
Ilusat nädalat!

Riietus:
kleit- H&m, pluus- H&M, saapad- Zara, mantel- H&M

Heeey! Another week has gone by and it is a brand new one now! I just nagged about weather being all grey and then came the sun. We spent the day on the streets of beautiful Helsinki Design District and ate Suffeli Puffeli and enjoyed the sun. I am wearing an online store find from H&M, which is a bit more summery, but with a turtleneck under it fits perfectly for fall. 
Also, NYX Cosmetics just opened up in Estonia, in Tallinna Kaubamaja. Unfortunately I was not able to participate in the pre-opening event but NYX still sent me little something-something and it will be soon up on the blog. I addition, today NYX will open their biggest yet counter in Helsinki, Stockmann. Thank you, NYX Cosmetics!
Have a great week! 

Outfit:
dress, turtleneck, coat- H&M, boots- Zara



Post Comment
Post a Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature