Top Social

new in

October 26, 2015




okay, these are just such a bad quality that I can`t even anymore. But here are some new beauty products that I have purchased. The brushes are Real Techniques by the Chapman sisters.Who are then awesome makeup artists and Youtubers. Found them at a I love me- messu. There is a really small IsoDora new Nude foundation sample that I actually really like. The Loreal Brow Artist Plumper. Got two NYX products from Sweden, tey have an actual little shop there and I got  Wonder Stick for highlight and contour. Aaaaand I of course had to get one more soft matte lip cream in a brown tone. 

Okei, need pildid on lihtsalt liiga halvad ja ma ei suuda enam no...Aga siiski siin on näha, mida ma olen viimasel ajal omale kokku ostnud. Meigipintslid pärinevad Ilumessilt ja need on Real Techniques pintslid, mis on valminud koostöös õdede Chapmanitega. Nad on ägedad meigikunstnikud ja Youtuberid. Lisaks siis üks hästi väike IsaDora uue Nude jumestuskreemi tester, mis on mulle siiamaani isegi meeldinud. Lorealil on viimasel ajal välja tulnud hästi palju erinevaid kulmudele keskenduvaid tooteid ning otsustasin proovida nende kulmugeeli, millega olen ka väga rahul. Seal ei ole tegelikult midagi erilist. Maybelliniga võrreldes ei ole see nii tugeva põsivusega ehk siis kulmud näevad ikka naturaalsed välja. Rootsis leidsin täiesti eraldi oleva NYX poe ja ma muidugi ostsin Wonder Sticki mis on kahepoolne pliiats siis põhimõttelislt ja ühe otsas on tumedam toon ja teises heledam. Sellega saab siis anda näole erinevaid varje ja vajadusel midagi just esile tuua. Ja muidugi pidin ostma lisaks veel ühe matti huulepulga pruunis toonis ja see on lihtsalt võrratu.

I had to buy and try Balmain dry shampoo as these were sold on a boat. There was a whole line of haircare products, but I have my own shampoos and conditioners that I have to use and I do not use any sprays or anything so I decided to get a dry shampoo, which you can see I usually use by Batiste.
Balmain one is obviously more pricey but it smells really nice apart from the Batiste one.(maybe it is just the one that I use)
One thing I do not like about it is that it is white, like the thing that comes out is white. Batiste is for brown-toned hair and it comes out like dark-colored.
The outcome with both of them is great. I love both of them and I looove dry shampoos.

Laeval müüdi Balmain-i juuksehooldustooteid ja ma pidin ostma proovimiseks kuivshampooni. Müügil olid igasugused shampoonid ja spreid, kuid kuna kasutan kindlaid shampoone juba niikuinii otsustasin osta just selle toote, tavaliselt kasutan Batiste oma.
Balmaini oma on muidugi kallim, kuid lõhnab palju paremini kui Batiste oma.(see võib käia ainult selle pruunide juuste oma kohta, olen kuulnud, et nad lõhnavad päris hästi tegelikult:D)
Sellegipoolest oli Balmaini sisu valge ja minu tumedatel juustel võib see kergesti märgatavaks jääda. Batistelt ostangi ainult seda ühte pruuni tooni andvat shampooni.
Lõpptulemus on aga mõlemal sama hea ja ma armastan kuivshampoone!

In the first picture I am wearing NYX  matte lip cream in color Copenhagen
Esimesel pildidl on huultel NYX matt huulepulk/ läige ja tooni nimi on Copenhagen



xo
Julianna
1 comment on "new in"
  1. Väga hea ülevaade! Mainin ka kasuliku teadmise - iherb.com lehel müüakse väga väga hea hinnaga RT pintsleid, kuid sooduskoodiga QRJ535 saate 5 dollarit soodust oma esimeselt ostult! Ehk sealt saidilt võimalus väga väga hea hinnaga saada pintsleid :)
    Päikest!

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature